Termeni şi condiţii

Prin accesarea și folosirea site-ului fimoclas.ro, sunteți de acord cu termenii și condițiile de utilizare, menționate mai jos. Pentru utilizarea în cele mai bune condiții a site-ului, vă recomandăm citirea cu atenție a tuturor termenilor și condițiilor.

1. Drepturi de autor

Informațiile conținute în acest site sunt proprietatea Fimoclas din Cluj-Napoca, identificat cu CUI 39957870. Folosirea fără dreptul de utilizare, obținut în scris, a oricărui text, imagine sau logo este interzisă și se pedepseste conform legii. Proprietarul site-ului fimoclas.ro are dreptul de a modifica aceste prevederi fără nici o informare în prealabil.

2. Descriere produse

Site-ul fimoclas.ro comercializează bijuterii și accesorii, lucrate manual cu argila polimerică care se întărește prin coacere, accesorizate cu cristale Swarovski, perle Swarovski, mărgele din sticlă,pietre naturale, semiprețioase și alte cristale. Suportul sau bazele bijuteriilor și accesoriilor Fimoclas sunt din: Argint 925, inox (oțel inoxidabil) sau bronz. Prețurile afișate în cadrul site-ului fimoclas.ro sunt în lei. Fimoclas își rezervă dreptul de a modifica prețurile produselor, oricând, fără nici o notificare.

3. Comandă și plată

Adaugați în coş produsele dorite şi finalizați comanda. La finalizarea primei comenzi se va crea un cont, urmând ca de la a doua comandă, să vă autentificați cu adresa de mail și parolă. Finalizarea comenzii se va face în cadrul unei pagini securizate, unde veţi confirma datele de livrare şi modalitatea de plată.

 Ramburs – plata cash la curier sau poșta română;

La descriere transfer specificaţi numărul comenzii dumneavoastră. De regulă termenul de livrare este cel specificat în pagina fiecărui produs și este în funcție de disponibilitatea materialelor și de complexitatea modelului ales. Deoarece este un produs lucrat manual, pot exista ușoare diferențe între produsul realizat și produsul afișat în poze, fiecare bijuterie fiind unică.

Încercăm să ne asigurăm că fotografiile produselor sunt conforme cu realitatea, însă fiecare monitor poate afișa culorile puțin diferit, astfel că este posibil ca ceea ce vedeți pe ecran să difere foarte ușor față de culorile produsului original.

Pentru comenzi de bijuterii personalizate, vă rog să ne contactați prin intermediul site-ului sau prin email la adresa fimoclas@gmail.com.

4. Livrare

Livrarea comenzii se va face doar pe teritoriul României, prin curier (în localitățile cu acoperire Urgent Cargus) sau poșta română la adresa specificată de dumneavoastră în comandă.

Pentru comenzi de la 250 Lei, transportul prin curier este GRATUIT. La comenzile sub 250 lei, costul transportului este de 19 lei pentru livrarea prin curier și se va achita împreună cu produsele comandate. Coletul trimis prin curier sau poșta română va fi expediat direct la adresa menționată de client in 24-48 de ore de la confirmarea comenzii. Termenul de livrare poate fi mărit din cauza condițiilor meteo deosebite, greve sau sărbători importante din an.

Produsele comandate vor fi atent ambalate în cutii de bijuterii oferite de noi și în plicuri antișoc.

5. Confidențialitatea datelor

Citiți aici : Politica de confidentialitate

6. Îngrijirea bijuteriilor

Pentru ca bijuteriile dumneavoastră să nu-și piardă strălucirea și frumusețea în timp, vă oferim câteva sfaturi pentru întreținerea lor: Argintul se oxidează cel mai des din cauza umezelii. Evitați să purtați bijuteriile când faceți duș și nu le lasați in baie deoarece aburii le-ar putea modifica aspectul sau strălucirea.

Argila polimerică este rezistentă la apă, dar metalul nu. Dacă din greașeală bijuteriile se udă, vă rog sa le ștergeți imediat cu un șervetel absorbant sau o pânză de bumbac. Bijuteriile își pot modifica aspectul uneori și din cauza ph-ului pielii dar și a compușilor cu sulf sau clorină, de aceea evitați să le purtați la piscine și la bazinul de înot. Argila polimerică este puțin flexibilă, dar tratați bijuteriile cu argilă polimerică cu delicatețe, în cazul în care le îndoiți sau le loviți se pot rupe. De asemenea evitați purtarea bijuteriilor în timp ce dormiți. Evitați contactul bijuteriilor cu parfumurile, fixativul sau alte substanțe chimice.

Pentru a păstra bijuteriile dumneavoastră în siguranță, acestea trebuie păstrate în locuri închise și uscate, ferite de lumina soarelui, în cutiuțe de bijuterii, casete de bijuterii sau săculeți din material.
Fimoclas declară pe proprie răspundere și garantează următoarele: – Produsele “Fimoclas” comercializate de către fimoclas.ro sub denumirea de bijuterii de argint sunt realizate cu baze sau elemente din Argint marcate cu ștanța 925.

7. Retur

Avem încredere în bijuteriile noastre şi îți oferim 15 zile calendaristice pentru a returna produsul comandat de pe site, fără penalități și fără a a invoca orice motiv. Termenul este respectat dacă produsele sunt trimise înapoi înainte de expirarea perioadei de 15 zile. Conform OUG 34/2014 cheltuielile de transport ale produsului returnat revin în sarcina consumatorului, adică a dumneavoastră. Suma restituită va fi valoarea produselor din colet, nu și transportul acestora. Nu vor fi acceptate pentru returnare produsele care prezintă modificări fizice, semne de purtare, defecțiuni, lipsuri și toate produsele personalizate (produse ce fac parte din categoria bijuterii personalizate și produse create la cerere, altele decât cele afișate pe site).

Pentru a putea returna produsul/produsele, trebuie să completaţi formularul de retur care să conțină numărul comenzii şi produsul comandat de la noi. Acest formular este disponibil aici: Formular de retur. Pentru orice nelămuriri, informații și întrebări vă rugăm să ne contactați prin intermediul formularului de contact sau la adresa de email: fimoclas@gmail.com.