Cum comand

Adaugați în coş produsele dorite şi finalizați comanda. La finalizarea primei comenzi se poate crea un cont, urmând ca de la a doua comandă, să vă autentificați cu adresa de mail și parolă sau puteti comanda fara a face cont.

Fiecare produs este lucrat manual, realizarea va demara numai după confirmarea comenzii. Vă mulţumim pentru înţelegere.

1. Plata comenzii

Finalizarea comenzii online se face în cadrul unei pagini securizate SSL, unde veţi introduce datele de livrare şi modalitatea de plată. Plata acceptată este:

Ramburs – plata cash la curier sau poșta română;

2. Realizarea comenzii şi comunicare

După recepţionarea comenzii vă vom contacta pentru confirmarea detaliilor şi a termenului de livrare. De regulă termenul de livrare este cel specificat în pagina fiecărui produs și este în funcție de disponibilitatea materialelor și de complexitatea modelului ales.

Deoarece este un produs lucrat manual, pot exista ușoare diferențe între produsul realizat pentru dumneavoastră și produsul afișat în poze, fiecare bijuterie fiind unică.

Încercăm tehnic să ne asigurăm că fotografiile produselor sunt conforme cu realitatea, însă fiecare monitor poate afișa culorile puțin diferit, astfel că este posibil ca ceea ce vedeți pe ecran să difere foarte ușor față de culorile produsului original.

Pentru comenzile de bijuterii personalizate, vă rugăm să ne contactați prin email la adresa fimoclas@gmail.com.

3. Livrare

Livrarea comenzii se va face doar pe teritoriul României, prin curier (în localitățile cu acoperire Urgent Cargus) sau poșta română la adresa specificată de dumneavoastră în comandă.

Pentru comenzi peste 250 Lei, transportul este GRATUIT. La comenzile sub 250 lei, costul transportului este de 15 lei și se va achita împreună cu produsele comandate.

Coletul trimis prin curier sau poșta română va fi expediat direct la adresa menționată de client in 24-48 de ore de la confirmarea comenzii. Termenul de livrare poate fi mărit din cauza condițiilor meteo deosebite, greve sau sărbători importante din an.

Produsele comandate vor fi atent ambalate în cutii de bijuterii oferite de noi și în plicuri antișoc.