Garanţie

Fimoclas oferă 6 luni garanție printr-un certificat ce va însoți fiecare produs, pentru urmatoarele proceduri: lipituri, asamblaje și construcții, în cazul în care sunt îndeplinite condițiile de îngrijire descrise mai jos.

Îngrijirea bijuteriilor

Pentru ca bijuteriile dumneavoastră să nu-și piardă strălucirea și frumusețea în timp, vă oferim câteva sfaturi pentru întreținerea lor:

Argintul se oxidează cel mai des din cauza umezelii. Evitați să purtați bijuteriile când faceți duș și nu le lasați in baie deoarece aburii le-ar putea modifica aspectul sau strălucirea. Argila polimerică este rezistentă la apă, dar metalul nu. Dacă din greașeală bijuteriile se udă, vă rog sa le ștergeți imediat cu un șervetel absorbant sau o pânză de bumbac.
Bijuteriile își pot modifica aspectul uneori și din cauza ph-ului pielii dar și a compușilor cu sulf sau clorină, de aceea evitați să le purtați la piscine și la bazinul de înot.
Argila polimerică este puțin flexibilă, dar tratați bijuteriile cu argilă polimerică cu delicatețe, în cazul în care le îndoiți sau le loviți se pot rupe.
Bijuteriile din argilă polimerică nu sunt rezistente la zgârieturi, de aceea evitați păstrarea lor împreună cu alte obiecte ascuțite, chei sau monede, se pot deteriora. De asemenea evitați purtarea bijuteriilor în timp ce dormiți.
Aplicați parfumul preferat înainte de purtarea bijuteriilor și evitați folosirea spray-ului fixativ în apropierea acestora.
Îndepărtați bijuteriile înainte de a face curățenie și evitați contactul lor cu substanțe chimice.
În cazul bijuteriilor accesorizate cu cristale Swarovski trebuie evitate lovirile, acestea pot sparge, ciobi sau se pot desprinde.

Pentru a păstra bijuteriile dumneavoastră în siguranță, acestea trebuie păstrate în locuri închise și uscate, ferite de lumina soarelui, în cutiuțe de bijuterii, casete de bijuterii sau săculeți din material.

Fimiclas declarăm pe proprie răspundere și garantăm următoarele:

– Produsele “Fimoclas” comercializate de către fimoclas.ro sub denumirea de bijuterii de argint sunt realizate cu baze sau suport din argint marcate cu ștanța 925 și pot fi placate cu rodiu sau cu aur direct de la producător. Proveniența materialelor și furniturilor de argint sunt direct de la producatori din Polonia sau furnizori din România.

– Produsele “Fimoclas” comercializate de către fimoclas.ro sub denumirea de bijuterii din inox, bijuterii și accesorii, sunt realizate din materiale cu proveniență de la furnizori din China sau din România.

– Produsele “Fimoclas” comercializate de către fimoclas.ro sub denumirea de bijuterii cu cristale Swarovski sunt realizate cu cristale autentice austriece “Swarovski Elements” cu proveniență de la furnizori din Polonia sau din România.