Retur
Avem încredere în bijuteriile noastre şi îți oferim 15 zile calendaristice pentru a returna produsul comandat de pe site, fără penalități și fără a a invoca orice motiv.

Termenul este respectat dacă produsele sunt trimise înapoi înainte de expirarea perioadei de 15 zile. Completarea electronică a formularului de retur este obligatorie.

Conform OUG 34/2014 cheltuielile de transport ale produsului returnat revin în sarcina consumatorului, adică a dumneavoastră. Suma restituită va fi valoarea produselor din colet, nu și transportul acestora.

În termen cât mai scurt vei primi contravaloarea comenzii returnate în contul din care ați efectuat plata comenzii către noi, termenul maxim fiind de 14 zile de la primirea electronică a confirmării de retur. De reţinut: returnarea banilor se va face prin aceeași metodă de plată ca la comanda inițială.

Nu vor fi acceptate pentru returnare produsele care prezintă modificări fizice, semne de purtare, defecțiuni, lipsuri și toate produsele personalizate (produse ce fac parte din categoria Bijuterii personalizate și produse create la cerere, altele decât cele afișate pe site).

Pentru a putea returna produsul/produsele, trebuie să completaţi formularul de retur care să conțină numărul comenzii şi produsul comandat de la noi. Acest formular este disponibil aici: Formular de retur