Bijuterii handmade lucrate cu
atentie din materiale de
calitate Fimoclas.

Bine ați venit!

Mă numesc Mirela și împreună cu soțul meu, Sergiu, vom fi gazdele dumneavoastră!

Povestea mea a inceput la Școala Populară de Arte, din Cluj, unde am participat, începând cu anul 2002, la cursurile de pictură. Aici, iubirea mea pentru culori și artă, pe care am nutrit-o încă din copilărie, a prins aripi.

De câțiva ani lucrăm împreună ca familie. De fapt, suntem o echipă: facem toate lucrurile ajutându-ne și sprijinindu-ne reciproc, ceea ce ne face viața mai frumoasă!

Deși ne-am născut la oraș, am ales să trăim la țară. Acum locuim într-un sat mic, „un colț de rai”, o oază de liniște și de pace. Iubim dealurile pline de flori, răsăriturile și apusurile magnifice care sunt o sursă nesecată de inspirație.

Ne dorim să surprindem ceva din frumusețea poienelor cu flori, a petalelor delicate scăldate de soare în bijuterii unice, care să încânte ochii și să trezească emoții pozitive.

În plus, ne inspiră mult iubirea. Iubirea pentru oameni, pentru frumos și pentru natură. E o plăcere să vedem zâmbetul și bucuria din ochii acelora care aleg o anumită bijuterie: pentru noi acestea sunt un adevărat premiu!

Toate bijuteriile sunt realizate exclusiv manual, din materiale de calitate: argint, pietre naturale, unele semiprețioase sau cristale swarowski, scoici exotice, etc.

Ne străduim să acordăm o atenție deosebită fiecărui detaliu de prezentare.
Bijuteriile sunt împachetate atent în cutiuțe elegante sau în pungulițe personalizate pentru a fi expediate, în cele din urmă, în alt colț al acestui pământ, unde vor găsi un alt suflet sensibil care iubește frumosul, natura și oamenii!

Vă așteptăm cu drag să ne vizitați și să alegeți bijuteria care vi se potrivește cel mai bine!

Autorizatie prelucrare argint 925

despre noi